Avnjut Mat & dryck

Restauranger

La Gare

Stockholm

Ett blygsamt krypin med en skrytsam dessertmeny. En krog som är långt mer fransk än grodlår, escargot och snorkiga servitörer. Ett ställe där alla kan få ta en paus, äta gott och prata högt. Un hommage à L´Entrecôte är temat på restaurangen som hyllar enkelheten i god mat och gott sällskap.

Pipes of Scotland

Umeå, Kalmar, Hammarby Sjöstad

Pipes of Scotland är vår pub, med allt som hör skotsk gästfrihet till: trevlig stämning, stort öl- och whiskysortiment, välsmakande mat och skotska traditioner. Här ska alla trivas och känna sig hemma. Även om du är nybörjare på whisky eller om du är en riktig kännare, så är du välkommen. Vi har ett utbud av hela 58 olika sorters whisky. Och inte nog med det; vi kan öl och god mat också!

Angelini

Umeå

Angelini är vårt amerikanskitalienska restaurangkoncept där vi servererar allt från klassiska italienska rätter och amerikanska steaks till fräscha sallader. Allt tillagat med kärlek och omsorg. Vi använder alltid så närproducerade råvaror som möjligt.

Sofiehof

Jönköping

Sofiehof är ett informellt brasserie i elegant inramning – krog, bar och mötesplats för alla tillfällen och varje plånbok. Här trivs hotellgäster ihop med lokala representationsmiddagar, nykära par och partysugna bargäster. Menyn bygger på svenska och internationella klassiker med en vinlista som tillfredsställer både konnässören och gänget som tar ett glas vitt före bion.

Plaza Grill

Köpenhamn

I en av Köpenhamns verkliga hotell-pärlor, Copenhagen Plaza, ligger vår gemytliga grillrestaurang Plaza Grill. Perfekt belägen precis vid Köpenhamns centralstation och ett stenkast från stadens sevärdheter, shopping och nöjen. Här njuter du av vällagade klassiker och utsökta viner.

The Library Bar

Köpenhamn

En institution bland Köpenhamns vattenhål. I kulturminnesmärkt miljö, av typen engelskt bibliotek, njuter du av cocktails, viner eller kanske en öl. Men framför allt av hög stämning och klassiskt god service.

The Side Bar

Norrköping

The Side Bar är vår designerbar. En cocktailbar med det lilla extra – och perfekt läge mitt i Norrköping. Warning – a visit may cause side effects!