Hotell i Uppsala – Hotel Uppsala

Välkommen till Uppsala!

Hotel Uppsala erbjuder modernt kvalitetsboende i rymliga och ljusa komfortabla hotellrum. Här möts du av skandinavisk design och personlig service i en harmonisk miljö. Rummen är utrustade med underbara sängar från Hästens, kostnadsfritt trådlöst Internet, TV, hårtork, kaffe/tekokare, allt för att du som gäst ska kunna arbeta och bo bekvämt under ditt besök.

Hotel Uppsala hyr även ut centralt belägna lägenheter om 1-3 rok. Samtliga är fullt utrustade för att passa en person eller familj vid långtidsboende. Läs mer på www.apartmentsbyligula.se.

Slappna av eller njut av en middag i vår pub Pipes of Scotland, en restaurang i skotsk miljö med ett stort öl- och whisky sortiment samt en prisvärd meny.

Håll ditt nästa möte på Hotell Uppsala. Vi erbjuder trevliga, moderna och fullt utrustade konferenslokaler för upp till 35 personer. All teknisk utrustning finns att tillgå. Luncher, kaffe och middagar serveras i vår restaurang. Självklart har vi även ett stort utbud av tips och idéer för kringaktiviteter.

gronanyckeln-storHotel Uppsala prioriterar miljön. The Green Key är ett bevis på hotellets arbete för en minskad miljöpåverkan och ett hållbart företagande.
Läs mer om Green Key här.

Enkelrum

Alla våra enkelrum är 24m2 och ljust inredda med trägolv. På rummet finns skrivbord, kaffebricka, fåtölj och platt-TV med dvd och 90 cm breda enkelsängar från Hästens. Mineralvatten och WiFi ingår på rummen. Avvikelser kan förekomma.

Dubbelrum

Alla våra dubbelrum är 24m2 och ljust inredda med trägolv. På rummet finns skrivbord, kaffebricka, fåtölj och platt-tv med dvd och sängar från Hästens. Mineralvatten och WiFi ingår på rummen. En dubbelsäng, 180 cm, eller två enkelsängar, 2×90 cm.

dubbel
Juniorsvit

Vår juniorsvit har en lyxig, 180 cm bred dubbelsäng från Hästens. I badrummet finns både bubbelbadkar och separat dusch. Sittplats för 3 personer, skrivbord, platt-TV och Dvd, minibar, kaffebricka, mineralvatten, morgonrock, tofflor och WiFi ingår.

svit
Svit

Våra större sviter har två rum, ett vardagsrum och ett sovrum. Badrummen har spabadkar med dusch. Sviterna är utrustade med en lyxig 180 cm dubbelsäng från Hästens, skrivbord och sittgrupp, 32+42 tums platt tv med dvd, minibar, kaffebricka samt livsstilsmagasin. Morgonrock & tofflor, mineralvatten och Wifi ingår på rummen.