Copenhagen Plaza

Välkommen till Köpenhamn!

Mitt i centrala Köpenhamn erbjuder anrika Copenhagen Plaza ett bekvämt boende med hög standard och personlig service. Här möter det moderna i funktion och design den tidlösa arkitekturen.

Hotellet har utsikt över vackra Tivoli och ligger nära såväl direktförbindelser till flygplatsen som den berömda shoppinggatan Ströget och Rådhusplatsen.

På Copenhagen Plaza finns vår underbara restaurang, Plaza Grill och berömda Library Bar – enligt tidningen Forbes en av världens fem bästa hotellbarer. Dessutom har du som gäst fri tillgång vårt gym.

Vi gör vårt yttersta för att du ska trivas hos oss och hjälper gärna till om du behöver hjälp med restaurangbokningar, information om utflyktsmål eller tips på vad Köpenhamn har att bjuda på. Som gäst har du tillgång till kostnadsfritt WiFi. Det är tyvärr inte tillåtet att ta med husdjur till Copenhagen Plaza.

gronanyckeln-storCopenhagen Plaza prioriterar miljön. The Green Key är ett bevis på hotellets arbete för en minskad miljöpåverkan och ett hållbart företagande.
Läs mer om Green Key här.

Rummen är lyxigt och smakfullt inredda med hänsyn till det enskilda rummets arkitektur och ursprungliga fasta interiör.

Enkelrum

Våra enkelrum är 12 – 15 m2. Sängstorlekarna är 100 cm x 200 cm alt. 120 cm x 200cm. Rummen har badrum med dusch. Alla rum är utrustade med en hårtork, LCD-TV med internationella kanaler, minibar och gratis WiFi.

Dubbelrum

Våra dubbelrum är 18 – 25 m2. En dubbelsäng eller två enkelsängar, 160 cm x 200 cm alt. 100 cm x 200 cm. Alla rum har badrum med dusch, vissa med badkar. Dubbelrummen är utrustade med en hårtork, LCD-TV med internationella kanaler, minibar och gratis WiFi. Vissa rum har balkong.

dubbel
Dubbelrum Superior

Våra dubbelrum är 18 – 25 m2 med en dubbelsäng eller två enkelsängar, 160 cm x 200 cm alt. 100 cm x 200 cm. Alla rum har badrum med dusch, och några med badkar. Vissa rum har balkong och Tivoli View. Superior rum är utrustade med en hårtork, LCD-TV med internationella kanaler, minibar och gratis WiFi. Våra Superior bjuder även på mineralvatten under din vistelse.

dubbel_superior
Junior Svit

Våra Juniorsviter är ca. 25 m2, med tillgång till egen balkong med utsikt över Tivoli. Sängstorleken är 160 cm x 200 cm. Alla juniorsviter har badrum med dusch och badkar. Alla rum är utrustade med en hårtork, LCD-TV med internationella kanaler, minibar och gratis WiFi. I våra juniorsviter bjuder vi på mineralvatten under din vistelse.

svit
Svit

Våra sviter är ca. 40 m2 med tillgång till egen balkong med utsikt över Tivoli.. Alla sviter har badrum med dusch och badkar. Våra sviter är utrustade med en hårtork, LCD-TV med internationella kanaler, minibar och gratis WiFi. I våra sviter erbjuder vi mineralvatten under din vistelse.