Hotell i Jönköping – Hotel Savoy

Välkommen till Jönköping!

När Du bott hos oss, vill vi gärna att Du ska längta tillbaka!

Det är ofta de små detaljerna som gör hela upplevelsen.
Bekvämt designhotell med konferens, brasserie & bar utformat för den moderna resenärens behov och med det personliga hotellets charm. Här har teknik, färg och form kombinerats till funktionella och inspirerande miljöer.

Nära till det mesta
Centralt beläget 4 minuters promenad från Centralstationen, med goda parkeringsmöjligheter runt hotellet och med närhet till nöjen, shopping, kultur och företag. 5 minuter med bil till Elmia mässan och gångavstånd till Högskolan, Idrottshuset, Tändsticksmuseet m.m.

Bekväma rum
Hotellet har 90 rum med hög standard såsom, Carpe Diem säng, rainshower-dusch, hantlar, vattenkokare, WiFi, mörkläggningsgardiner och minibar.Allt med fokus på att du ska få en bekväm vistelse och sova skönt i ditt rum, oavsett om du bor i enkelrum eller svit!

Träning och rekreation.
Vill du koppla av eller hålla dig i form? Fritt att träna i vårt välutrustade gym och koppla av i relaxavdelningens bubbelpool och bastu.

Mat & dryck
Sofiehof kök&bar vårt informella brasserie i elegant inramning – är en krog, bar och mötesplats för alla tillfällen och varje plånbok. Här trivs hotellgäster, nykära par och partysugna bargäster tillsammans med representationsgäster. Som hotellgäst får du en restaurangvoucher kväll på 50 kr per vistelse (söndagar stängt).

Den generösa frukostbuffén serveras i vårt mysiga Brasserie Sofiehof. Är du kaffe/tesugen så finns det alltid att gratis i receptionen.

Reser du ofta i tjänsten?
Då kan ett avtal med Profilhotels och Hotel Savoy vara intressant. Kontakta oss för mer information.

Konferens & kick-off
Hotel Savoy har 3 konferenslokaler med dagsljus, projektor, högtalare, mycket bra klimatanläggning och fast & trådlöst WiFi. Sofiehof Underjord är en unik lokal med privat lounge med barför kick-off, föredrag och produktvisning.

Harrys nattklubb och Sliver ligger i samma hus som Hotel Savoy. Vid vissa tillfällen kan detta ge störning i några rum. Kontakta oss för att boka ett TYST rum. Fritt inträde ingår till Harrys nattklubb.

gronanyckeln-storHotel Savoy prioriterar miljön. The Green Key är ett bevis på hotellets arbete för en minskad miljöpåverkan och ett hållbart företagande.
Läs mer om Green Key här.

Alla rum är nyrenoverade och utrustade med den moderne resenärens krav och behov i tankarna, med bland annat bekväma Carpe Diem-sängar och kostnadsfritt Wi-Fi.

Enkelrum

Våra enkelrum är 13 m2 och har en 90 cm bred Carpe Diem säng. Rummen är inredda i modern stil med fokus på hög komfort. Rummen har skrivbord, fåtölj, TV, internetanslutning, hantlar med tränings-dvd, hårtork, safety box och paraply. Badrummen är helkaklade med rain shower-dusch. Vi bjuder på en flaska mineralvatten på rummet.

Enkelrum superior

Våra enkelrum superior är 16 m2 och har en 140 cm bred Carpe Diem säng. Rummen är inredda i modern stil med fokus på hög komfort. Rummen har skrivbord, fåtölj, TV, internetanslutning, hantlar med tränings-dvd, hårtork, safety box och paraply. Badrummen är helkaklade med rain shower-dusch. Vi bjuder på en flaska mineralvatten på rummet.

dubbel
Dubbelrum

Våra dubbelrum är 20 m2 och har två st Carpe Diem sängar, 90 cm breda. Rummen är inredda i modern stil med fokus på hög komfort. Rummen har skrivbord, fåtöljer, TV, internetanslutning, hantlar med tränings-dvd, hårtork, safety box och paraply. Badrummen är helkaklade och utrustade med rain shower-dusch. Vi bjuder på en flaska mineralvatten på rummet.

dubbel_superior
Dubbelrum Superior

Våra dubbelrum superior är mellan 24-30 m2 och har generös takhöjd. Alla dessa rum är individuellt inredda med olika stil, både modernt och klassiskt. Rummen har två st Carpe Diem sängar (varje 105 cm bred). Övrig utrustning: Skrivbord, fåtöljer, TV, internetanslutning, hantlar med tränings-dvd, hårtork, safety box och paraply. Vi bjuder på en flaska mineralvatten på rummet.

svit
Svit

Våra två sviter är ca 35 m2 och har två 105 cm breda Carpe Diem sängar. Vår Silversvit är inredd i ljusa färger med mycket inslag i silver. Badrummet har en stor silvermosaikvägg och inrymmer även ett badkar med bubbelfunktion samt bastu. Savoysviten är smakfullt inredd i svart och rött och har badkar med bubbelfunktion. Båda våra sviter är inredda i modern stil med fokus på hög komfort. Rummen har skrivbord, fåtöljer, TV, internetanslutning, hantlar med tränings-dvd, hårtork, safety box och paraply. Badrummen är helkaklade med rain shower-dusch. Vi bjuder på en flaska mineralvatten på rummet.