Hotell i Jönköping – Hotel Savoy

Välkommen till Jönköping!

Hotel Savoy är Jönköpings mest moderna och designade hotell. Teknik, färg och form har kombinerats till funktionella och spännande miljöer.

Hög standard med Carpe Diem-sängar och Rainshower-duschar samt personlig service ger dig som gäst ett mycket bekvämt boende oavsett syfte med resan. Hotel Savoy ligger i centrum med närhet till nöjen och övriga aktiviteter. Efter en god natts sömn väntar en fräsch och näringsrik frukost.

Du som vår gäst har fri tillgång till relaxavdelningen med en härlig bubbelpool, självklart ingår lån av handdukar.Om du önskar förfriskningar finns det att beställa från vår bar på Sofiehof

En bra början eller ett bra avslut på dagen kan vara att träna i vårt moderna gym. Ett komplett gym med 6 olika styrketräningsmaskiner, crosstrainer, cykel och löpband. Hantlar, pilatesbollar och stor golvyta för stretchning – allt för att passa din träning. Avsluta med en skön stund i bastun.

Som gäst har du tillgång till kostnadsfritt WiFi och det moderna brasseriet Sofiehof med svenska och internationella klassiker.

gronanyckeln-storHotel Savoy prioriterar miljön. The Green Key är ett bevis på hotellets arbete för en minskad miljöpåverkan och ett hållbart företagande.
Läs mer om Green Key här.

Alla rum är nyrenoverade och utrustade med den moderne resenärens krav och behov i tankarna, med bland annat bekväma Carpe Diem-sängar och kostnadsfritt Wi-Fi.

Enkelrum

Våra enkelrum är 13 m2 och har en 90 cm bred Carpe Diem säng. Rummen är inredda i modern stil med fokus på hög komfort. Rummen har skrivbord, fåtölj, TV, internetanslutning, hantlar med tränings-dvd, hårtork, safety box och paraply. Badrummen är helkaklade med rain shower-dusch. Vi bjuder på en flaska mineralvatten på rummet.

Enkelrum superior

Våra enkelrum superior är 16 m2 och har en 140 cm bred Carpe Diem säng. Rummen är inredda i modern stil med fokus på hög komfort. Rummen har skrivbord, fåtölj, TV, internetanslutning, hantlar med tränings-dvd, hårtork, safety box och paraply. Badrummen är helkaklade med rain shower-dusch. Vi bjuder på en flaska mineralvatten på rummet.

dubbel
Dubbelrum

Våra dubbelrum är 20 m2 och har två st Carpe Diem sängar, 90 cm breda. Rummen är inredda i modern stil med fokus på hög komfort. Rummen har skrivbord, fåtöljer, TV, internetanslutning, hantlar med tränings-dvd, hårtork, safety box och paraply. Badrummen är helkaklade och utrustade med rain shower-dusch. Vi bjuder på en flaska mineralvatten på rummet.

dubbel_superior
Dubbelrum Superior

Våra dubbelrum superior är mellan 24-30 m2 och har generös takhöjd. Alla dessa rum är individuellt inredda med olika stil, både modernt och klassiskt. Rummen har två st Carpe Diem sängar (varje 105 cm bred). Övrig utrustning: Skrivbord, fåtöljer, TV, internetanslutning, hantlar med tränings-dvd, hårtork, safety box och paraply. Vi bjuder på en flaska mineralvatten på rummet.

svit
Svit

Våra två sviter är ca 35 m2 och har två 105 cm breda Carpe Diem sängar. Vår Silversvit är inredd i ljusa färger med mycket inslag i silver. Badrummet har en stor silvermosaikvägg och inrymmer även ett badkar med bubbelfunktion samt bastu. Savoysviten är smakfullt inredd i svart och rött och har badkar med bubbelfunktion. Båda våra sviter är inredda i modern stil med fokus på hög komfort. Rummen har skrivbord, fåtöljer, TV, internetanslutning, hantlar med tränings-dvd, hårtork, safety box och paraply. Badrummen är helkaklade med rain shower-dusch. Vi bjuder på en flaska mineralvatten på rummet.