Hotel Horisont

Hotel Horisont

Gustav Adolfs gata 47
252 27 Helsingborg
Tel. +46 (0)42 495 21 00
Fax. +46 (0)42 495 21 11
hotelhorisont@profilhotels.se
Frukost ingår Wifi ingår Mitt i city
Hotel Horisont ligger i södra delen av Helsingborg endast 15 minuters promenad från hjärtat av staden med bra shopping, massor av kultur och nöjen, stränder samt färjeterminal med båtar till Danmark. Hotellet har 164 rum, en restaurang, en lobbybar och 12 konferenslokaler för möten av alla storlekar. Alla våra hotellrum är utrustade med TV. Wi-Fi och vår fantastiska frukostbufféingår alltid i våra rumspriser. Allt för att du som gäst ska trivas hos oss.
När du vill äta middagär vår restaurang Horisont Grill öppen måndag till lördag. Som gäst hos oss har du dessutom alltid fri parkering samt tillgång till vår gym och relaxavdelning med bastu och jacuzzi.
Ta del av våra
erbjudanden

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

TURA I HELSINGBORG

En upplevelse för två, med en natt på Hotel Horistont i Helsingborg, 2-rättersmiddag och Turaspecialbiljetter som inkluderar en färjetur med Scandline, Helsingborg – Helsingör.
Upplev våra
Rum
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.
Upplev våra
Möten
Vi har flexibla konferenslokaler och grupprum för såväl stora som små möten. De olika lokalerna har fått namn efter områden och landskap runt om i landet. Vår stora lokal Norrland rymmer upp till 200 personer och är perfekt för större konferenser men också för event och evenemang. Här finns även ljudanläggning med mikrofon, mygga eller headset om så önskas. Kombinera din konferens med vår frukostbuffé eller en uppiggande lunch och middag i vår restaurang. Utanför hotellet finns stor kostnadsfri parkeringsplats för alla våra gäster.
avnjut
Mat & dryck
På vår meny finns något för alla, stor eller liten, hungrig eller bara sugen. Vid sidan av välhängda biffar och saftiga hamburgare från grillen finns smårätter, sallader och mycket mer. Hotellet Horisonts välfyllda frukostbuffé ingår alltid när du bor hos oss. Har du bråttom på morgonen finns det möjlighet att ta med dig frukosten när du lämnar hotellet. Vi packar en B-FAST frukostpåse som du kan äta då det passar dig. Säg bara till i receptionen så ordnar vi så att du får med dig det du behöver för en bra start på dagen.
Önskar ni något lättare finns vår shop i lobbyn som är öppen 24 timmar om dygnet. Här finner ni alltid dagsfärska och hemmagjorda smörgåsar och sallader. Om ni föredrar att äta på rummet går det givetvis bra att beställa i baren och ta med sig maten upp.
Måndag - Lördag: 17.00 - 22.00
Tel: +46 (0)42 495 21 00

E-post: hotelhorisont@profilhotels.se