Välkommen till Helsingborg

Hotell & Restauranger

Helsingborg
Hotel Horisont

Hotel Horisont ligger i södra delen av Helsingborg endast 15 minuters promenad från hjärtat av staden med bra shopping, massor av kultur och nöjen, stränder samt färjeterminal med båtar till Danmark.

Sedan 1 april 2016 är detta hotell Good Morning Helsingborg.

Till hotellets hemsida

Ta del av våra
erbjudanden

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

TURA I HELSINGBORG

En upplevelse för två, med en natt på Hotel Horistont i Helsingborg, 2-rättersmiddag och Turaspecialbiljetter som inkluderar en färjetur med Scandline, Helsingborg – Helsingör.
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.

Destination

Helsingborg

Helsingborg eller "Sundets Pärla" som staden kallas, är beläget på Skånes västkust och erbjuder ett brett utbud av kultur, sport och upplevelser. Staden är full av historia gammal och modern, Dunkers kulturhus, Norra hamnen, Fredriksdals museer, fästningen kärnan och Sofiero slott och trädgårdar är några exempel på detta.

Helsingborg har en mysig citykärna med bra shopping och Sveriges äldsta gågata som erbjuder stora och små butiker. I utkanten av Helsingborg ligger Väla shoppingcenter, Sveriges största modehus med 180 butiker.

Som kuststad erbjuder Helsingborg badstränder endast 10 minuter från city. Från Helsingborg tar du dig till Danmark och Helsingör med färja på 20 minuter.

Välkommen till en stad nära Europa.