Köpenhamnspaket

Kombinera storstadspulsen på båda sidor av sundet. Ta med din livspartner eller vän till Malmö, för att sedan göra äventyret ännu större med en dagstur över bron. Njut av goda smörrebröd på Nyhamn, strosa längs ströget eller varför inte en åktur på Tivoli?

Erbjudandet kan endast bokas via hemsidan till och med den 31 december, för övernattning torsdag till söndag mellan den 1 april och 31 december 2016. Med undantag för perioden mellan 1 juni och 31 augusti, då gäller erbjudandet alla veckodagar!

Priset är endast 1 250 kronor per natt för två personer i ett standard twin- eller familjerum och inkluderar vår generösa frukostbuffé och gratis WiFi tillsammans med tur- och returbiljetter med tåg till Köpenhamn.

Regler och villkor
Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet med risk för slutförsäljning. Kan endast bokas via den här hemsidan med erbjudandekod KPHG, mot förskottsbetalning för övernattning mellan 2016-04-01 och 2016-12-31. Priset på 1 250 kronor avser två personer per natt i någon av rumstyperna Standard Twin eller Standard Family (dubbelrum), samt tur- och returbiljett med tåg till Köpenhamn. Ordinarie pris är 1 690 kronor/natt. ProfilHotels Hotel Garden förbehåller sig rätten att när som helst göra ändringar i, eller avsluta erbjudandet utan föregående varning.

Boka

Vi ses i solen på Pipes veranda i Kalmar!

I sommar har vi fina premiärpriser på vår nya uteservering! Öppet alla dagar mellan den 24 juni och 21 augusti från klockan 15.00.

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Boka boende och Liseberg Prio

Med Lisebergs Prio-paket är du välkommen till parken redan klockan 9.30, vilket ger dig hela 1 ½ timme att åka så mycket du hinner innan nöjespaken öppnar sina portar för allmänheten.