SPELA GOLF OCH BO SOM ETT PROFFS

Gillar du golf? Då har vi ett paketerbjudande som passar just dig! Vi har tillsammans med Sand Golf Club – en av Sveriges bästa golfbanor, enligt tidningen Golf Digest – tagit fram ett golfpaket med både golf och skön hotellvistelse.

Följande ingår i vårt golfpaket:

  • 1 Greenfee
  • En övernattning i ett av våra design-dubbelrum
  • Ett glas vin / en öl (finns även alkoholfritt alternativ) i vår restaurang Sofiehof.
  • Fri tillgång till hotellets relaxavdelning med bastu och bubbelpool, samt gym.
  • Fri entré till Harrys nattklubb Sliver
  • Frukostbuffé

Kostar endast 1 145 kronor per natt och per person (som delar ett dubbelrum). För endast 100 kronor per person kan du uppgradera till ett Superiorrum. Enkelrumstillägg 200 kronor.

Regler och villkor:
Erbjudandet gäller under 2016 i mån av tillgång, med reservation för slutförsäljning. Priset ovan avser 1 (en) person som delar ett dubbelrum. Enkelrumstillägg på 200 kr per natt tillkommer. Erbjudandet inkluderar, förutom övernattning på Hotel Savoy, en Greenfee till Sands Golf Club, ett glas vin / öl alternativt alkoholfri dryck på restaurang Sofiehof och inträde för en person till Harrys nattklubb Sliver. Bokas via telefon eller mejl med erbjudandekod Sands.

Boka på 036-17 32 90 eller hotelsavoy@profilhotels.se.

Uppge erbjudandekod SANDS vid bokningstillfället.

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Boka boende och Liseberg Prio

Med Lisebergs Prio-paket är du välkommen till parken redan klockan 9.30, vilket ger dig hela 1 ½ timme att åka så mycket du hinner innan nöjespaken öppnar sina portar för allmänheten.

Jubileumsrabatt på möten med 20 %

Hotel Aveny firar 10 år med en exklusiv mötesanläggning som fyller 2 år. Vi firar bl.a med 20 % rabatt på ditt möte. Gäller hela 2016 - om du bokar innan sista maj.