Golf Unlimited i Jönköping

Vi kan inte styra över vädret, men för dig som gillar golf så har vi skapat ett paketerbjudande som inkluderar det mesta och det bästa en golfentusiast kan önska sig – skön hotellvistelse på Hotel Savoy i dagarna tre, härlig middag på restaurang Sofiehof varje dag och fyra dagar fullspäckade med så mycket golf du önskar och mäktar med!

Starta dagen med vår härliga frukostbuffé och välj sedan mellan sex golfbanor att spendera dagen på tillsammans med golfklubborna och dina vänner eller familj! Tillbaka från golfbanan är du välkommen att avsluta dagen med middag på vår restaurang Sofiehof – kanske även ladda batterierna i vår relaxavdelning med bastu, bubbelpool och gym.

Paketet kostar endast 3 995 kronor per person (som delar ett dubbelrum).

Följande ingår:

  • Greenfee fyra dagar för en person, med obegränsat spelande på sex banor, samt ett spel på Sands Golf Club.
  • 3 nätter på Hotel Savoy för en person som delar ett dubbelrum. (Enkelrumstillägg på 200 kr per natt tillkommer.)
  • 3 middagar (en rätt, dryck ingår inte)

Erbjudandet Golf Unlimited ger dig den ultimata golfupplevelsen där du själv bestämmer hur du vill spela – 9, 18 eller 54 hål om dagen.

Regler och villkor

Erbjudandet gäller under 2016 i mån av tillgänglighet, med reservation för slutförsäljning. Priset ovan avser tre dagar och gäller för en (1) person som delar ett dubbelrum. Enkelrumstillägg på 200 kr per natt tillkommer. Erbjudandet inkluderar även, förutom övernattning på Hotel Savoy i tre nätter, tre middagar för en person (en rätt, exkl. dryck), greenfee för en (1) person i 4 dagar med obegränsat spelande på 6 banor samt ett spel på Sands GK, bokas via telefon eller mejl med erbjudandekod GOLF UNLIMITED.

Bokas via telefon eller mejl, på hotelsavoy@profilhotels.se eller
036-17 32 90.

Erbjudandekod GOLF UNLIMITED uppges vid bokningstillfället.

Vi ses i solen på Pipes veranda i Kalmar!

I sommar har vi fina premiärpriser på vår nya uteservering! Öppet alla dagar mellan den 24 juni och 21 augusti från klockan 15.00.

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Boka boende och Liseberg Prio

Med Lisebergs Prio-paket är du välkommen till parken redan klockan 9.30, vilket ger dig hela 1 ½ timme att åka så mycket du hinner innan nöjespaken öppnar sina portar för allmänheten.