Tura i Helsingborg

Två städer och två länder – Helsingborg och Helsingør!

Varför inte göra något extra av helgen eller de extra röda dagarna som snart dyker upp i kalendern genom ett litet äventyr? Packa väskan och bjud med dig livspartnern eller bästa kompisen! I samarbete med Scandlines har vi tagit fram ett paketerbjudande som inkluderar övernattning och en 2-rättersmiddag hos oss på Hotel Horisont, samt Turaspecialbiljetter mellan Helsingborg – Helsingør med smörgås och öl/vatten ombord.

Priset för hela paketet är från 1 295 kronor (priset varierar beroende på datum, ord.pris från 1 345 kr). Inkluderar 2 personer som delar ett Twinroom eller Familyroom. Kan dock inte bokas med ankomstdag söndagar.
P.S. För dig som inte känner till begreppet ”Tura”, så är det ett lokalt uttryck för att ta en tur med färjan över sundet. Betyder ungefär ät, drick och njut ombord. :)
Regler och villkor:
Erbjudandet gäller i mån av plats. Bokas för övernattning senast den 31 mars 2016, kan dock bokas med ankomst söndagar. Erbjudandekod TURAH måste uppges vid bokningstillfället. Priset ovan är ett från-pris (varierar beroende på vald dag) och gäller en övernattning på Hotel Horisont för två personer som delar rum (rumstyperna Twinroom eller Familyroom), en 2-rätters middag för två personer i hotellets restaurang (dryck ej inkluderat), Turaspecialbiljetter för två personer som inkluderar överfart med Scandlines Helsingborg – Helsingör med smörgås och öl/vatten på färjan.

Bokas via hemsidan eller genom att ringa oss på 042-495 21 00 senast den 31 mars 2016

Uppge erbjudandekod TURAH vid bokningstillfället!

Boka

Vi ses i solen på Pipes veranda i Kalmar!

I sommar har vi fina premiärpriser på vår nya uteservering! Öppet alla dagar mellan den 24 juni och 21 augusti från klockan 15.00.

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Boka boende och Liseberg Prio

Med Lisebergs Prio-paket är du välkommen till parken redan klockan 9.30, vilket ger dig hela 1 ½ timme att åka så mycket du hinner innan nöjespaken öppnar sina portar för allmänheten.