Möt våren i Kalmar!

Unna dig en härlig weekendutflykt till Kalmar i vår! Just nu har vi ett extra fint weekenderbjudande på Calmar Stadshotell, där vi gärna vill passa på att skämma bort dig och din nära och kära lite extra.

Vårt weekenderbjudande innehåller

  • Mousserande vin med frukt, choklad och blommor på rummet vid ankomst.
  • Tillgång till morgonrock och tofflor på rummet.
  • 2-rätters middag i vår pub Pipes of Scotland (i paketet ingår ingen dryck).
  • Boende i våra superior-rum.

Pris per person i delat dubbelrum är 1 149 kronor.

Calmar Stadshotell finns vid Stortorget mitt i Kalmar med flera sköna mötesplatser som Vinterträdgården, biblioteket, Pipes of Scotland – vår egen pub med stort öl- och whiskysortiment och vällagad, god mat.

 

Regler och villkor:
Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet med risk för slutförsäljning. Kan bokas till och med 1 maj 2016, för övernattning under perioden 16 januari – 1 maj 2016. Priset, 1 149 kronor, är per natt och per person i delat dubbelrum och inkluderar mousserande vin, frukt, choklad, blommor på rummet vid ankomst, en 2-rättersmiddag på Pipes of Scotland (exklusive dryck), övernattning i ett Superior-rum.

Boka nu och låt oss skämma bort dig i vår!

  • Boka genom att först välja hotell nedan.
  • Klicka sedan på boka-knappen.
  • På bokningssidorna väljer du det datum som passar bäst,
  • sedan Dubbelrum Superior

Boka

Om du bokar på annat sätt än via bokningsknappen nedan vänligen uppge rabattkod ROMANTIKC vid bokningstillfället.

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Boka boende och Liseberg Prio

Med Lisebergs Prio-paket är du välkommen till parken redan klockan 9.30, vilket ger dig hela 1 ½ timme att åka så mycket du hinner innan nöjespaken öppnar sina portar för allmänheten.

Jubileumsrabatt på möten med 20 %

Hotel Aveny firar 10 år med en exklusiv mötesanläggning som fyller 2 år. Vi firar bl.a med 20 % rabatt på ditt möte. Gäller hela 2016 - om du bokar innan sista maj.