Hotel Savoy erbjuder tillsammans med Nordic Wellness Atlantis Spa olika weekendpaket:

Skäm bort dig med en vän, väninna eller käresta. Njut av shopping, rekreation, god mat och en god natts sömn på Hotel Savoy. Ni bor i hjärtat av Jönköping med närhet till shopping och ett rikt restaurangutbud. Sov ut i våra sköna Carpe diem sängar, vakna utvilade och avnjut en stor frukostbuffé. Passa även på att ta en promenad längs Vätterns vackra strand.

Ni har tillgång till träning och relax på Nordic Wellness Atlantis Spa. Lån av handduk och badrock ingår i samtliga paket. Att bara strosa runt i badrock är njutning och det blir bara bättre när du glider ner i poolens 32-gradiga vatten. Njut av varm jacuzzi och varm stor pool i en härlig relaxmiljö där du även har tillgång till ångbastu samt torrbastu. Du väljer antingen ett paket med eller utan behandling.

Ett spa för alla sinnen. Här hämtar du kraft och energi och finner lugnet.

Nedanstående paket bokas via Nordic Wellness Atlantis Spa på tel: 036-30 57 33

SPA-paket Relax 
Logi i delat dubbelrum. Tillgång till träning & relax på Nordic Wellness Atlantis Spa. Ett glas vin/öl i vår hotellbar Sofiehof samt fri entré till Harrys/Sliver.

Gäller torsdag – söndag

Pris: 770:- / person
 
SPA-paket Silver 
Logi i delat dubbelrum. Tillgång till träning & relax samt valfri 35 eller 50 minuters behandling på Nordic Wellness Atlantis Spa. Två-rätters middag på Restaurang Sofiehof (exkl dryck) Fri entré till Harrys/Sliver.

 Gäller torsdag – söndag

Välj mellan:

  • Ansiktsbehandling
  • Massage
  • Pedikyr

1219 kr per person (35 min)
1469 kr per person (50 min)

SPA-paket Guld 
Logi i delat dubbelrum. Tillgång till träning & relax samt valfri 35 eller 50 minuters behandling på Nordic Wellness Atlantis Spa. Välkomstdrink på Sofiehof. Tre rätters middag på Restaurang Sofiehof (exkl dryck) Fri entré till Harrys/Sliver.

Gäller torsdag – söndag

Välj mellan:

  • Ansiktsbehandling
  • Massage
  • Pedikyr


1269 kr per person (35 min)
1519 kr per person (50 min)

Vi ses i solen på Pipes veranda i Kalmar!

I sommar har vi fina premiärpriser på vår nya uteservering! Öppet alla dagar mellan den 24 juni och 21 augusti från klockan 15.00.

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Boka boende och Liseberg Prio

Med Lisebergs Prio-paket är du välkommen till parken redan klockan 9.30, vilket ger dig hela 1 ½ timme att åka så mycket du hinner innan nöjespaken öppnar sina portar för allmänheten.