Guitars – The Museum ligger i Umeå stadskärna. Strategiskt lokaliserat mellan Norrlandsoperan och Umeå Folkets Hus. I denna kreativa stadsdel ståtar Guitars – The Museum, ett hus uppfört år 1917 i tegel och sten. Den fd. skolan har förvandlats till en av Sveriges mest betydelsefulla musik- och klubbscener, en musikaffär – 4sound, en vintage skivbutik – Garageland Records. Mat och dryck intar ni hos Guitars – Bar & Restaurant och naturligtvis besöker ni kronjuvelen i byggnaden Guitars – The Museum med världens finaste gitarrsamling.

Värt ett besök. Glöm inte lägga till ett par biljetter till världens största privata gitarrsamling i din varukorg.

Boka

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Guitars – the Museum

Guitars - The Museum ligger centralt mellan Norrlandsoperan & Folkets Hus. Värt ett besök. Glöm inte lägga till ett par biljetter i din varukorg.